Kajakkortet.dk
Halsnæs Kajakkort
Sådan bruger du siden
Luk
 

Her finder du oplysninger om de basale funktioner i denne version af Kajakkortet.. Den bedste visning får du med en af disse internet-browsere: IE9, Crome, Firefox eller Safari.

Hjemmesiden forbedres og udvikles l√łbende ..brug derfor kontakt webmaster (fra menuerne i sidens bund) for at rapportere tekniske fejl eller for at komme med id√©er til Kajakkortets videre udvikling.

1) Tilf√łj eller frav√¶lg ruter ved at klikke p√• under menuens tjekbokse.

2) Zoom ind p√• det omr√•de du s√łger oplysninger i ..det begr√¶nser datam√¶ngden og giver en hurtigere opdatering af kortet.

3) Find service eller seværdigheder via de grå menupunkter.

4) Klik på kortets symboler for at få information om en lokaliteter eller en rute ...klik 'mere tekst' for at få vist den fulde tekst med billeder.

5) Klik 'download rute til GPS udstyr' for at hente ruten i gpx-filformat. (gpx filer kan importeres af det meste GPS-udstyr.

6) Klik GEM i topbjælken af informationsvinduet hvis du vil bevare infomationen til senere brug. Dette lægger sidens link i dit personlige arkiv som vi kalder MIN TUR.

7) Klik [MIN TUR] for at se dine senest gemte sider ..klik 'vis alle' for at se alt hvad du har gemt under under MIN TUR. Brug menuerne i topbjælken for at få vist MIN TUR på kortet eller for at få printet hele MIN TUR ud.

Min tur
..data loading ..